Használati utasítás a non-stop Autómentő Keresőhöz

 

Lerobbant az autó? Megtaláltad amit akartál? Ha nem akkor segítünk!Jelenleg, a

Sala Autósegély Nagykanizsa

 

oldalán vagy. Ha a nagykanizsai autósegély és szeviz szolgáltató megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Ha nem elérhető, vagy mást keresel akkor kattints a

„Helymeghatározás GPS koordináták alapján”

 

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával, vagy problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!


Az alábbiakban egy rövid útmutatót adunk azoknak aki bajba kerültek autójukkal vagy éppen egy előre tervezett autószállítást akarnak megtervezni, de nem jártasak annyira a weboldalak használatában. Rendszerünkkel minden autószállítással probléma megoldható legyen az: futómű sérült autók szállítása, műszaki mentés, nehézgép szállítás Zala megye területén illetve Budapest Pest megye relációban.

 

 

Autómentés egyszerűen: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

 1. Görgess lefelé a Főoldalon. Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

 1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

 1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


 2. „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között.Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok további okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket.Miért jó az Autómentő Keresőt használni?

A Kereső mindkét oldal számára számos előnnyel jár, így megéri élni vele. Ha eddig még nem használtad, akkor érdemes adni neki egy esélyt, ha bajban vagy, biztosan nem fogsz csalódni.

Ha az autó lerobban vagy baleset történik, akkor a többség általában úgy bepánikol, hogy azt se tudja kit hívjon, mit csináljon. Ha sikerül megőriznie hidegvérét vagy lecsillapodni, akkor hamar rájön az illető, hogy autósegélyre lesz szüksége. Az ember ekkor böngészni kezdi az autómentőket és találomra hív egyet. Gyakran a hívás során derül ki, hogy az autómentős azon a területen nem vállal mentést. Így a keresés folytatódik tovább. A tapasztalt autósok tudják, hogy a legegyszerűbb, ha az Okos Keresőt választják baj esetén. A pórul járt sofőr ingyen jut információhoz, hogy hol található a hozzá legközelebb eső autósegély, így közvetlenül velük tudja felvenni a kapcsolatot. Mivel a legközelebbi autómentős siet a bajba jutott autós segítségére, ezért ez egy meglehetősen költséghatékony rendszer. A rendszer a biztosíték arra, hogy az árak ne szálljanak el, mivel a lehetőség adott, hogy az autós több szolgáltatótól is ajánlatot kérjen. A kereső alapvetően egy ingyenesen használható weboldal, ami az összes problémát megoldja. A sofőr megtekintheti az autómentők telephelyeit, valamint távolsági sorrendben listázza őket és rövid időn belül indulhat is a szállítás.

Sala Autóségély

Autómentő Nagykanizsa Autómentés Autószerviz

 • Premise Sala Autószállítás
 • Address: 8800 Nagykanizsa, Postakert 31./A
 • Phone: +36708828802
 • Email: salamonhenrik@icloud.co

Service type:

breakdown recovery truck

Rates:

 • 1 HUF / km
 • 0 EUR / km
 • 0 USD / km
 • 0 CHF / km

Premise introduction

Non-stop autómentés, műszaki mentés Nagykanizsa Budapest-Pest megye vonalon és Zala-megye területén. Autószállítás, sérült autók szállítása Szerviz szolgáltatások: A Sala Autósegély csapatának célja, hogy a szervizünkben szakszerűen, kiváló ár/érték arányban, határidőre elvégzett karbantartási és javítási munkánk eredményeként ügyfeleink járművei üzembiztosan, gyári állapotra helyreállított karosszériával működjenek. Megoldjuk összes szállítás gondját! Szervizkocsis autómentés vagy autószállítás, telephelyünkre vontatás sem jelent akadályt!

Contact Premise!

Machine stock

Any vehicles you get into trouble with, we can fix all your problems! Choose what you need!

Companies

Tow truck position can be seen at once
Stunningly quick and simple system
Low monthly fees
Free Advice

Individuals

Quick help anywhere, anytime
24/7 hours towing truck service
There are no unnecessary costs
Simple, quick communication with the nearest breakdown assistance