AUTÓMENTÉS AUTÓSZÁLLÍTÁS SZÉKESFEHÉRVÁR

Lerobbant az autója? Nem kell pánikolni! Szolgáltatóink állnak rendelkezésére!
Szolgáltatásaink:Nem elérhető az autószállító? Mást keres? Adja meg a pozícióját és keressen helyzetének megfelelően újat!

 

„Helymeghatározás GPS koordináták alapján”

 

További non-stop Autómentés Autószállítás szolgáltatók Székesfehérvár Szabadbattyán Tác Fejér és Pest megye környékén az év minden napján: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

  1. Görgess lefelé a Főoldalon. Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

  1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

  1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


  2. „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között.Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket. Bármi kérdés esetén, hívj minket vagy szolgáltatóinkat!


Autómentés Székesfehérvár Tippje: Állj meg egy pillanatra - a fékrendszer állapota

 

Autónk és saját biztonságunk érdekében

 

Az autó nem csak hasznos társunk a mindennapi közlekedésben, de élvezeti cikk is, hiszen ki ne élvezné a felszabadító érzést, amikor rátapos a gázpedálra? Tudatos sofőrként azonban szem előtt kell tartanunk pár fontos szabályt, amelyhez hozzá tartozik a fékek megfelelő állapota és azok rendszeres ellenőrzése is.

A fékalkatrészek az autó egyik legtöbbet használt elemei, hiszen segítségükkel lassíthatjuk és állítjuk meg a mozgásban lévő járművet. A fokozott használatból adódóan azonban érdemes kiemelt figyelmet fordítani a fékek állapotának ellenőrzésére, meghibásodás esetén pedig mielőbbi sort kell kerítenünk a javításukra. A féktárcsákat- és fékbetéteket gépjárműre szabottan, előre megadott kilométer után érdemes lecserélni. Jó tudni, hogy a fékbetétek élettartama rövidebb, hozzávetőlegesen a féktárcsák élethosszának a fele.

  1. Amikor „sírnak” a fékek

Talán az egyik leggyakoribb általános fékprobléma a fékezéskor fellépő, fémesen „visító”, éles hang. Ez általában abban az esetben jön létre, amikor fémes felületek érintkeznek, tehát a fék kikopott. Előfordulhat az is, hogy por és szennyeződés került a fékdobba és ez okozza a jellegzetes hangot....Ha Székesfehérváron vagy Fejér megye környékén kerülsz bajba, ne pánikolj hívj minket és segítünk! Ha bármi hibával, problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Sos Mobilitás Kft.

Autómentő Autómentés Székesfehérvár Autószállítás

Service type:

breakdown recovery truck

Rates:

  • 1 HUF / km
  • 0 EUR / km
  • 0 USD / km
  • 0 CHF / km

Premise introduction

Legyen Ön bárhol is Pest Fejér megye, Szabadbattyán és akár Európa területén ránk biztosan számíthat. Olyan hiba merült fel autójában, amihez a helyszíni szerelés nem elegendő és vontatásra, szállításra szorul? Az Autómentés illetve a gépjármű szállítása szakértő munkatársakkal történik. Darus Autómentés tekintetében válassza vállalkozásunkat bátran, hiszen több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Helyszíni szerelés, gyorsszerviz. Karambolos autók szállítása. Minden gondját megoldjuk!

Contact Premise!

Machine stock

Any vehicles you get into trouble with, we can fix all your problems! Choose what you need!

Mercedes GL 7személyes - Székesfehérvár körzetében

Algema billenőplatos pótkocsival. A megültetett autókat is gond nélkül feltesszük rá!

Mercedes GL 7személyes Autómentő Székesfehérvár - Gépszállítás

Gépszállítás és teherszállításra is kitűnő! Autómentés csak okosan!

Mercedes Sprinter - Autómentés Székesfehérvár

Tijhof aluminium felépitményes légrugós, hogy az alacsony autókat is gond nélkül feltudjuk húzni.

Mercedes Sprinter Nusser - Autómentés Pest megye vonzáskörzetében

Futómű sérült autók szállítására is kitűnően alkalmazható!

Mercedes Sprinter Nusser - Országosan és Székesfehérváron

Emelővillás autómentő. Személyautó, Furgon, Motormentésre. 6 személyes így az utasokat is biztonságban, kényelmesen tudjuk szállitani.

Mercedes

Darus Autómentés sem akadály!

Mercedes Furgonmentés

0-24 Készültség!

RENAULT MAGNUM

Furgonmentés Felsőfokon!

RENAULT MAGNUM

Kamionmentés Felsőfokon!

Companies

Tow truck position can be seen at once
Stunningly quick and simple system
Low monthly fees
Free Advice

Individuals

Quick help anywhere, anytime
24/7 hours towing truck service
There are no unnecessary costs
Simple, quick communication with the nearest breakdown assistance