+36709458383
 

0-24 Autómentés Debrecen - Autómentő Szolgálatok Debrecen Környékén

Debrecen Autómentő Szolgáltatások:

Nem indul vagy lerobbant az autó? Nem kell pánikolni segítünk, hogy önnek ne legyen gondja ha a szállítás elkerülhetetlen! Non-stop autómentés Debrecen Hajdúszoboszló Nyíregyháza Budapest vonalán, illetve az M35 autópálya körzetében, Hajdú Bihar megye területén és országosan. Kisteherautó, sérült személygépkocsi szállítása, furgon mentés, mezőgazdasági gépszállítás, autópálya és műszaki mentés a környező települések vonzásában. Gyors helyszíni defektjavítás, üzemanyagpótlás és kisebb javítások. Hívjon minket vagy szolgáltatóinkat, és az összes gondját megoldjuk!

Scroll left, or tap the company to connect or get more details! swipe

Premise Rates Info Car Description


Kelet-Magyarország legfontosabb csomópontja: Debrecen - Hajdú Bihar Megye

Szerencse, ha szerencsétlenség történik - Autósegély Debrecen környékén

 

Debrecent bátran emlegethetjük Kelet-Magyarország legfontosabb csomópontjaként, hiszen az ország második legnépesebb városa, illetve számos főútvonal fut keresztül rajta és az M35-ös autópálya is érinti. Erdély közelsége miatt jelentősen emelkedik vonzáskörzetében az autós forgalom. A sok autó azonban néha sok bajt is jelenthet, főleg az elmúlt időszakban tapasztalható extrém ködhelyzet mellett. Nem szívesen gondolunk rá, de bármikor történhet szerencsétlenség. Éppen ezért szükség van egy olyan szervezetre, amely az ilyen helyzetekben képes azonnali segítséget nyújtani. Az Autómentő Kereső gondosan felépített partnerhálózatot épített ki Debrecenben, hogy a térséget maximálisan ki tudja szolgálni, azaz egy hatékony rendszer keretein belül működhessen az autómentés. Az partnereinkkel a nap 24 órájában az év 365 napján percek alatt bárki elérheti a legideálisabb mentési ajánlatokat az egész ország területén, sőt lehetőség szerint külföldi szállítás sem akadály.


Autómentő Debrecen - hívás gyorsan:


Az Okos Kereső segítségével a bajbajutott sofőr a helyzetének megadása után kilistázva láthatja a közelben levő, aktív partnercégek elérhetőségeit, távolság szerint rendezve. Nincs felesleges időhúzás telefonálgatással és keresgéléssel, hiszen egy gombnyomásra láthatóvá válnak a legjobb lehetőségek. Így nagyon magas hatásfokkal tudjuk kihúzni a csávából a szerencsétlenül járt sofőröket, vezessenek akár személyautót, furgont, kisbuszt, motort, sőt nyergesvontató vagy kamion elszállítása sem akadály. Számos műszaki meghibásodásnál akár helyszíni szereléssel is orvosolható a probléma, így még több időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg. Külön figyelmet fordítunk az utasok ellátására is, többszemélyes szállító járművekben őket is biztonságban el tudjuk szállítani, így nem kell nekik sem a meghibásodás helyszínén várakozni.

Partnereink igen sokoldalú szolgáltatásokat nyújtanak, a mentés és helyszíni szerelés mellett fejlett gépparkjuknak köszönhetően a legtöbb járműtípust gond nélkül tudják szállítani is a megadott célállomásra. A Kereső hálózatába való belépés fontos kritériuma a műszaki képzettség és a rendszeresen karbantartott géppark. Ezen kívül kiemelten figyelünk arra, hogy az autómentők rendelkezzenek felelősség- és rakománybiztosítással, így természetesen összes partnerünk szolgáltatásait nyugodt szívvel ajánljuk.

Companies

Tow truck position can be seen at once
Stunningly quick and simple system
Low monthly fees
Free Advice

Individuals

Quick help anywhere, anytime
24/7 hours towing truck service
There are no unnecessary costs
Simple, quick communication with the nearest breakdown assistance