+36709458383
 

Autós Segélyszolgálatok Gyöngyös Környékén

Autómentés Gyöngyös Non-Stop Szolgáltatásaink:

Segítségre van szüksége? Non-stop Gyöngyös autósegély szolgálatok az M3-as autópálya teljes hosszán. A szolgáltatók külföldön és belföldön is vállalják a teljes körű autómentést, autószállítást, furgonmentést, zárnyitást, gépmentést és szállítást. Autószerviz, gumiszerviz autómentés Heves megye Gyöngyös Pásztó autópálya területén. Kiérkezési idő 20-30 perc.

Scroll left, or tap the company to connect or get more details! swipe

Premise Rates Info Car Description


Autós problémája akadt Gyöngyös-Pásztó környékén?

Autómentés Heves megye –nálunk nincs lehetetlen - kiérkezés 20-30 perc és indulhat a szállítás

 

Gyöngyösön, Heves megye vagy környékén M3-as autópályán 3 számú főúton, 24 számú főúton, Mátra területén hibásodott meg gépjárműve, és haza vagy szervizbe való szállításra lenne szüksége? Utazna tovább, ezért rugalmas, szakszerű javítást keres? Útitársai biztonságos elszállításáról is gondoskodnia kell?

Hívja szolgáltatásunkat, hogy Gyöngyös körzetében szakszerű autómentő segítséget tudjunk nyújtani Önnek!

Személygépkocsik szállítása mellet furgonok, kisteherautók, kisbuszok, lakókocsik, pótkocsik, kamionok, nyergesvontatók, motorkerékpárok elszállítása, mentése, kisebb meghibásodásaik javítása sem okoz problémát! Gyorsan, hívásától számítva akár fél órán belül a helyszínre érkezünk! Ne várjon tovább, hívjon minket most! 

Számunkra fontos a bizalom! Kollégáink több éves vezetői tapasztalattal rendelkeznek, autóink mindegyike felelősség és rakománybiztosítással van ellátva. Így garantáljuk, hogy szolgáltatásunkban nem fog csalódni!

Amennyiben lehetséges törekszünk a helyszínen történő problémamegoldásra. Magasan képzett kollégáinknak és korszerű felszereléseinknek köszönhetően vállaljuk gépjárművének ajtónyitását, kerékcseréjét, gumi szervizelését, üzemanyag feltöltését, kisebb műszaki meghibásodások javítását. Így hamarosan folytathatja útját!

Ha nem akar órákat várni a szakszerű segítség megérkezéséig, minket hívjon! Legyen hétvége vagy ünnepnap, autómentő szolgáltatóink állnak rendelkezésére!

Szükség esetén partnerkapcsolatainknak köszönhetően csereautó igénylésére is lehetőséget biztosítunk!

A belföldi szolgáltatásunk mellet vállaljuk nemzetközi területeken is a gyors, és szakszerű segítségnyújtást! Gyors ügyintézéssel és tapasztalt sofőrökkel biztosítjuk gépjárműve elszállítását, mentését, javítását. Nálunk nincs lehetetlen! Autómentés, szállítás Gyöngyösön!

Rugalmas, olcsó, biztonságos autómentés! Segítségre van szüksége? Hívjon minket vagy szolgáltatóinkat!

Companies

Tow truck position can be seen at once
Stunningly quick and simple system
Low monthly fees
Free Advice

Individuals

Quick help anywhere, anytime
24/7 hours towing truck service
There are no unnecessary costs
Simple, quick communication with the nearest breakdown assistance