+36704080970
 

Non-Stop Autómentés Gépszállítás Győr Autómentő

0-24 Győr Autómentés Gépszállítás Autómentő Szolgáltatásaink:

A legprofibb győri autómentősünk száma: +36704080970

Autómentés segélyszolgálat, gépszállítás Győr környékén és az M1-es autópálya teljes hosszában. Autószerviz, gumiszerviz, munkagép szállítás és mentés, furgonmentés, helyszíni javítás, bikázás, autó zárnyitás. Autómentés Győr körzetében egész évben, éjjel-nappal. Karambolos, futóműsérült gépjárművek szállítása.

Scroll left, or tap the company to connect or get more details! swipe

Premise Rates Info Car Description

A Nyugat-Dunántúl központja: Autómentés Győr - Sérült autó szállítás mentés

 

Az autómentés, gépszállítás Győr és környékén, valamint az M1-es autópálya teljes hosszában is megoldható Okos kereső rendszerünkkel. A listázott autómentők mindegyike magas szakértelemmel és gépparkkal rendelkezik. Legyen szó autó- vagy gumiszervizről, nehézgép szállításról, munkagép- és furgonmentésről, helyszíni javításról, vagy bikázásról a kereső rendszer Győr körzetében egész évben, éjjel-nappal a bajba jutott autósok rendelkezésre áll.

Ahol minden út összefut

Győr földrajzi elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik. A remek infrastrukturális lehetőségeknek köszönhetően az autósok szinte minden irányból könnyedén megközelíthetik a várost. Ausztria és Budapest közelsége biztosítja a folyamatos személy-és teherautó forgalmat, amely fokozott éberségre inti a sofőröket. Ilyen forgalmas és kiélesedett környezetben pedig alapvető, hogy az autómentőknek is éjjel-nappal szolgálatkésznek kell lenniük.

Szerencsére az Autómentő kereső számára nem létezik lehetetlen, legyen szó Magyarországon belüli, vagy az országhatárhoz közeli helyszínekről. Rutinos szakember hálózatunk meghibásodások széles palettájával találkozott már munkája során, legyen szó műszaki hibáról, defektről, vagy baleset következtében keletkezett személy- vagy tehergépjármű kárról. Az Autómentő kereső legfőbb előnye, hogy a pontos tartózkodási helyzethez alkalmazkodik, így a lehető legközelebbi mentesítő szolgáltatót küldi a helyszínre.

Győr speciálisan kedvező helyzetben van, hiszen akár országon belül, akár az osztrák határ felől is könnyedén megközelíthető mentési szempontból. Az Ausztria és környéke – Bécs, Parndorf, Schwechat, Bruck és körzete – felől érkező forgalom a hegyeshalmi határátlépést követően az M1-es autópálya Budapest felé vezető irányába haladva éri el a várost. A hegyeshalmi határ hozzávetőlegesen 50 kilométernyi autóútra van Győrtől, így a mentés szinte pillanatok alatt megérkezhet a helyszínre. A Budapest felől érkezők kb. 1 óra alatt, szintén az M1-es autópályán közelíthetik meg legegyszerűbben Győrt. Azonban bármelyik oldalon történjen a baj, az Autómentő kereső azonnal szállítja a megoldást.

A felhasználóbarát szolgáltatás előnye, hogy kizárólag megbízható és biztonságos autómentőket sorakoztat fel, ezzel elkerülve az átveréseket és a meghibásodáson felüli anyagi károkat. Partnereink célja a bajba jutott autósok minél gyorsabb segítése – bárhol, bármikor.

 

Companies

Tow truck position can be seen at once
Stunningly quick and simple system
Low monthly fees
Free Advice

Individuals

Quick help anywhere, anytime
24/7 hours towing truck service
There are no unnecessary costs
Simple, quick communication with the nearest breakdown assistance